Budowa bunkrów do przygotowania fazy i podłoża przeznaczonego do uprawy pieczarek w Borucinie (gm. Okonek).

Okechamp Zakład produkcyjny
Borucino, Polska

  • Kompleks budynków produkcyjnych do przygotowania fazy i podłoża przeznaczonego do uprawy pieczarek w Borucinie.
  • Obiekt podzielony na dwa główne zakresy: tunele bunkrów (60 x 40 m) oraz hala załadunku (30 x 50 m). 
  • Do wykonania ściany żelbetowe o wysokościach od 8,5 m do 11,0 m o łącznej powierzchni ok 3.400m2.

 

 

 

Lokalizacja
Kategoria
Budynki przemysłowe
Uczestnicy projektu
Klient: AGMA Sp. z o.o. Sp. k.

Budowa

Zdjęcia z fazy realizacji

Opis projektu

Robert Andrzejczak - Prezes AGMA Sp. z o.o.
Robert Andrzejczak - Prezes AGMA Sp. z o.o.
Robert Andrzejczak
Prezes Zarządu Agma Sp. z o.o. Sp. k.
Partnerska współpraca z PERI zagwarantowała nam komfort i bezpieczeństwo wynikające z naszego oraz ich doświadczenia i kompetencji zdobytych przy realizacji tego rodzaju obiektów, jak i bardziej skomplikowanych Spalarni Odpadów, które również wykonujemy wspólnie. Realizacja tak skomplikowanego obiektu wymaga pełnej dyspozycyjności i maksymalnego profesjonalizmu na każdym etapie współpracy. Firma PERI podołała temu zadaniu w 100%.

Rozwiązania PERI

Pracujesz nad podobnym projektem?

Pomożemy Ci go zrealizować.

Budowa bunkrów do przygotowania fazy i podłoża przeznaczonego do uprawy pieczarek w Borucinie (gm. Okonek).
Budowa bunkrów do przygotowania fazy i podłoża przeznaczonego do uprawy pieczarek w Borucinie (gm. Okonek).